Head Spa Treatments 
Tijdens de Head Spa Treatments word je hoofdhuid zacht ontgift van overtollig talg, onzuiverheden waaronder synthetische en chemische stoffen. Tevens worden je hoofdhuid en haarlokken verzorgd. Naast dat deze behandeling voordelen heeft voor de hoofdhuid en lokken is dit een ultieme ontspanning waarbij je helemaal tot rust komt.

Wat je kan verwachten

Een Head Spa begint vaak met het bekijken van de hoofdhuid en haar structuur. Vervolgens wordt de behandeling natuurlijk aangepast op basis wat jouw hoofdhuid en haar nodig hebben.

Voordelen

  • Het bevordert haar groei
  • Het vermindert haar uitval
  • Doordat je de hoofdhuid zacht ontgift kalmeer je de hoofdhuid, dus wanneer je last hebt van irritaties zullen deze minderen of volledig verdwijnen
  • Ondersteuning bij stressverlichting
  • Ondersteuning en verbetering van de gezondheid van de hoofdhuid

Head Spa Detox Treatment
 60min//€60,-

   

Detox klei masker van Rodolphe&Co is een detox behandeling die wordt toegepast als masker. Is rijk aan actieve stoffen zoals parelmoer en zeewier uit Bretagne. Guérande zout zorgt voor een optimale balans van de hoofdhuid. Aloë Vera en damascusroos extracten zorgen voor zachtheid. Deze uitzonderlijke behandeling laat je een nieuwe methode van haar verzorging ontdekken. De hoofdhuid wordt zacht ontgift en het haar krijgt zijn natuurlijke schittering en glans terug. Een intens herstellende behandeling die aangebracht wordt op droog haar en 20 minuten mag inwerken met de keuze voor extra warmte onder de stoomkap. Hierna volgt het uitspoelen / nawassen en een hoofdmassage. Uw haar wordt  daarna naar wens in model geföhnd met stylings producten op maat.


Incl. Detox masker // Hoofdwasmassage // Model drogen // Finish producten // Bio koffie of thee

** Wachtlijst
Op het moment hanteer ik een wachtlijst voor nieuwe  klanten.
Wil jij op de wachtlijst gezet worden stuur even een mail bericht naar> natuurlijkmetdees@gmail.com

Head Spa Scrub Treatment    
60 min//€60,-De hoofdhuidscrub True Enlightenment van Innersense zit boordevol huidverzorgingsingrediënten zoals Hawaiiaans rood zout. Dit ongeraffineerde zeezout wordt gemengd met vulkanische klei (de klei is verrijkt met 80 mineralen) Tea tree olie kalmeert de huid- en hoofdhuid irritaties, terwijl extract van het selderijzaad zorgt voor de antioxiderende verzorging en overtollig talg vermindert. Om de hoofdhuid echt een verkwikkende ervaring te geven, zorgt pepermuntolie voor een opwekkende geur en tintelingen , terwijl het ook jeuk en irritatie vermindert. Samen exfoliëren deze ingrediënten zachtjes en verwijderen ze onzuiverheden van de hoofhuid. Haar en hoofdhuid worden eerst gespoeld daarna wordt de hoofdhuidscrub op het handdoek droge haar en huid aangebracht, dit mag 20 min intrekken onder het genot van heerlijke geuren , zachte meditative muziek en een heerlijk kopje biologische koffie of thee. Nadien wordt de scrub uitgespoeld en haar en hoofdhuid wordt nagewassen met een gepersonaliseerde shampoo en conditioner op maat en volgt er een hoofdmassage.   Het haar wordt naar wens in model geföhnd met finish producten op maat.

Incl. Scrub treatment // Hoofdwasmassage // Model drogen // Finish producten // Bio koffie of thee

** Wachtlijst
Op het moment hanteer ik een wachtlijst voor nieuwe klanten.
Wil jij op de wachtlijst gezet worden stuur even een mail bericht naar> natuurlijkmetdees@gmail.com

Dubbele Head Spa Treatment    
90 min//€85,-

 

Intens herstellende behandeling in vorm van Detox masker of Enlightment Scrub aangebracht op droog haar 20 min inwerktijd, uitspoelen , gewassen met een gepersonaliseerde shampoo op maat, hoofdmassage, intensief Masker met plantaardige oliën ter optimalisatie, intensivering 15 min onder de stoomkap. Een regenererende behandeling die bestaat uit een selectie van unieke en rijke plantaardige oliën die afkomstig zijn van 100% biologische landbouw. Door het personaliseren van de 100% natuurlijke en biologische producten op maat is het een verrijking op de meest diverse haar- en hoofdhuid problemen. Na het uitspoelen van het intensive masker wordt uw haar in model geföhnd naar wens met producten op maat samengesteld.

Incl. Detox of Enlightment Scrub // Intensive masker // Plantaardiege oliën // Hoofdwasmassage // Model drogen // Finish producten // Bio koffie of thee

** Wachtlijst
Op het moment hanteer ik een wachtlijst voor nieuwe klanten.
Wil jij op de wachtlijst gezet worden stuur even een mail bericht naar> natuurlijkmetdees@gmail.com