Head Spa Treatments 
Tijdens de Head Spa Treatments word je hoofdhuid zacht ontgift van overtollig talg, onzuiverheden waaronder synthetische en chemische stoffen. Tevens worden je hoofdhuid en haarlokken verzorgd. Naast dat deze behandeling voordelen heeft voor de hoofdhuid en lokken is dit een ultieme ontspanning waarbij je helemaal tot rust komt.

Wat je kunt verwachten

Een Head Spa begint vaak met het bekijken van de hoofdhuid en haar structuur. Vervolgens wordt de behandeling natuurlijk aangepast op basis wat jouw hoofdhuid en haar nodig hebben.

Voordelen

  • Het bevordert haar groei
  • Het vermindert haar uitval
  • Doordat je de hoofdhuid zacht ontgift kalmeer je de hoofdhuid, dus wanneer je last hebt van irritaties zullen deze minderen of volledig verdwijnen
  • Ondersteuning bij stressverlichting
  • Ondersteuning en verbetering van de gezondheid van de hoofdhuid

Head Spa Detox Treatment  50min // €45,-

   

Detox klei masker van Rodolphe&Co is een mild reinigende detox behandeling die wordt toegepast als scrub of masker. Is rijk aan actieve stoffen zoals parelmoer en zeewier uit Bretagne. Guérande zout zorgt voor een optimale balans van de hoofdhuid. Aloë Vera en damascusroos extracten zorgen voor zachtheid. Deze uitzonderlijke behandeling laat je een nieuwe methode van haar verzorging ontdekken. De hoofdhuid wordt zacht ontgift en het haar krijgt zijn natuurlijke schittering en glans terug.

Incl. Hoofdwasmassage // model drogen // finish producten // bio koffie of thee

Head Spa Scrub Treatment    50min // €45,-De hoofdhuidscrub true enlightenment van Innersense zit boordevol huidverzorgingsingrediënten zoals Hawaiiaans rood zout. Dit ongeraffineerde zeezout wordt gemengd met vulkanische klei (de klei is verrijkt met 80 mineralen) Tea tree olie kalmeert de huid- en hoofdhuid irritaties, terwijl extract van het selderijzaad zorgt voor de antioxiderende verzorging en overtollig talg vermindert. Om de hoofdhuid echt een verkwikkende ervaring te geven, zorgt pepermuntolie voor een opwekkende geur en tintelingen , terwijl het ook jeuk en irritatie vermindert. Samen exfoliëren deze ingrediënten zachtjes en verwijderen ze onzuiverheden van de hoofhuid. 
Incl. Hoofdwasmassage // model drogen // finish producten // bio koffie of thee

Head Spa Oil     Treatment      45 min // €35,-

 

Intens herstellende behandeling aangebracht op droog haar en ter optimalisatie 15 min onder de stoomkap. Een regenererende behandeling die bestaat uit een selectie van unieke en rijke plantaardige oliën die afkomstig zijn van 100% biologische landbouw. Door het personaliseren van de 100% natuurlijke en biologische etherische oliën op maat is het een verrijking op de meest diverse haar- en hoofdhuid problemen.
Incl. Hoofdwasmassage // model drogen // finish producten // bio koffie of thee